29 juni

2015-06-29 @ 21:30:00
Heej
 
Idag har jag varit ledig men har ändå fixat en hel del saker. Har dragit ut påsar och lite kartonger som stått i garaget. I dem så låg det bland annat gamla böcker och arbeten som jag haft och gjort i skolan. Blir alltid att man fastnar när man kollar igenom dem. Lite kul att se hur man skrev och resonerade förut. Hittade också gamla mobiltelefoner, pokaler och medaljer. 

Tanken med att kolla igenom dessa saker var alltså att försöka rensa ut så mycket som möjligt. Men jag är ju eller har varit sämst på att kunna slänga saker eftersom man har ett minne till varje sak. Men var jag faktiskt duktig och fick ner allt i en kartong. Då kan ni tänka er hur mycket jag slängt och sen givit bort till resten av familjen. "Om man inte har använt sakerna inom det senaste året, vad säger att jag kommer göra det nu?".
 
Imorn blir det jobb igen och sen resten av veckan. Har haft ledigt i princip under hela förra veckan. Fullt upp ändå. har hunnit att springa med Trosa stadslopp på en helt okej tid. Sprang 4 km på 21 minuter så är nöjd! Sen så har jag träffat lite vänner och fixat med annat.

På måndag så blir det dags för lite längre semester. Då åker vi till Göteborg och stannar där i några dagar. Men det tror jag att nämnde i förra inlägget. Hoppas vädret håller i sig för det blir så otroligt trist att campa i regn. Blir besök på Liseberg och sen lite ställen runt om i stan. Resten skrev jag med. Ett obligatoriskt Ullareds besök. Ska bli kul men jag känner att det är något speciellt jag vill köpa där i år men det blir säkert en del. 
 
Den 9:onde juli får vi veta vilken skola och utbildning man kommer in på. Jag sökte ju lite blandade städer. Uppsala, Örebro och Västerås så det ska bli spännande att se vart man hamnar :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Tryck i rutan så behöver du inte skriva om allt

Din e-postadress:

Ditt bloggnamn:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0