Film och design

2015-03-05 @ 12:04:00
Är lite trött på min bloggdesign som jag har haft ett tag. Bara det att det tar ett tag att fixa en ny och det var så länge sen jag gjorde det så har väl glömt hälften. Lyckades i alla fall byta profilbilden och texten här vid sidan. Inte helt lätt med alla koder! Men om man börjar så kommer man nog lätt in i det.
 
Så om jag skulle göra en ny design, hur skulle den se ut då och vilka färger. Har en massa nya bilder ifrån resan som jag kan byta ut. Annars är ju blått rätt snyggt! Kanske bara byter ut lite bilder och typsnitt så blir det lite fräschare i alla fall. Håll utkik ;)
 
Idag ska jag gå och se på fifty shades och grey. Äntligen!! Ska först ut och äta med några vänner och sen ska vi kolla på den. Försökte hitta och se filmen i Malaysia men den måste varit förbjuden eller något för den fanns inte på nån av de 2 biograferna jag var på. Så nu är jag taggad!! Såg på Kingsman i Malaysia istället. Det var en cool upplevelse. Ljudet var grymt och stolarna rörde på sig. Sen så visade det sig att det var svenskar med i filmen som pratade svenska. Hur coolt att höra svenska där i Malaysia?! när de inte alltid textade så var det bara jag som förstod :P
 
Nu ska jag fixa lite mat till familjen så de har när de kommer hem. Sen rör jag mig in emot stan! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Tryck i rutan så behöver du inte skriva om allt

Din e-postadress:

Ditt bloggnamn:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0