Tentan klar!

2015-11-05 @ 19:35:00
Hej!
 
Nu har jag precis skrivit tenta. Så himla sköööönt! Om ni har skrivit tenta så vet ni vad jag snackar om. Så nu kan man slappna av. Tentan gick helt okej fakiskt och jag skrev en hel del. Var en del märkliga ord bara så jag hoppas att jag förstått rätt haha. För er som undrar så handlade tentan om politiskt styre och stat :) De hade tydligen smält ihop 2 kurser till en så det var extra mycket att plugga!
 
Efter tentan så gick jag och några vänner till timebeer. Som ni kanske hörs på namnet så är det "tidssöl" och innebär att att ölen kostar vad klockslaget är. Alltså klockan 16 så kostar ölen 16 kr osv.. Jätte bra om man dricker öl haha. Jag kan dricka öl om jag vill men annars är det inte så jättegott. Tog en cider och mat istället. Fick bli en nachotallrik som var jättestor men var väldigt god. Efter det så tog jag cykeln hem i mörket. Otroligt smidigt! Sen så tog jag den sista chokladbollen jag hade kvar från när jag bakade förut. Får ta och baka igen nästa vecka :D Mums!
 
Här får ni en bild från i söndags då jag gjorde pannbiff! Blev så mycket så nu har jag haft hela veckan och lite i frysen.
 
Jag gillar örebro! Mysig liten stad där typ alltid ligger i närheten (förutom ikea) så att man kan cykla. Som studentstad så är det också riktigt nice. Jag gillar kårhuset som jag har gått till ett par gånger. Var senast hounted house i fredags då det är halloween party. Klädde ut mig i svart och hade en scream-mask. Tror nog jag skrämde några. Så det var en kul kväll :)
 
Tog en kvällspromenad tidigare i veckan. Då passade jag på att gå till Svampen. Otroligt fin på kvällen! Ser även svampen ifrån vårt fönster och då är utsikten också väldigt bra.
 
Nu så ska jag bara ta det lugnt och njuta av ledigheten! Ska sätta på någon bra film ikväll tror jag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Tryck i rutan så behöver du inte skriva om allt

Din e-postadress:

Ditt bloggnamn:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0