Juli

2016-07-08 @ 12:35:00
Hej!
 
Nu var det ett tag sen jag skrev igen. Har inte ens kollat hur många som läser vad jag skriver och om det är någon ens. Ville bara dela med mig av lite bilder från senaste veckan :) Jag har jobbat på en massa och ville uppdatera mina jobbarskor eftersom de förra adidas jag har, har varit med mig ett tag. Genom en månadsresa till Florida, resan till Asien och sen då som jobbarskor. Nu såg jag till att skaffa några med riktigt tjock sula. Dessa blev det: 
 
 
Ett par svart-orangea puma skor. Fick dem hemskickade för nån dag sedan och efter att ha testat att jobbat ett 10-timmarspass i dem så funkar dem toppenbra än så länge! Klart jag blev alldeles trött i fötterna av att stå upp hela passet men fötterna kändes helt okej. I tisdags då jag jobbade fick jag prova att jobba i ett spel vi har på Grönan.Var superkul men som sagt, lite jobbigt att stå upp så länge då jag är van vid att sitta. 
 
Förra söndagen så var jag och min kille och såg på coldplays konsert i Friends arena. Hade aldrig sett dem live så jag var riktigt spänd innan konserten! Konserten var grym! Alla som gick in fick ett armband var som fungerade som lysdioder som skiftade i olika färger i takt med musiken. Ljuset och musiken tillsammans.. åh så bra!! 
 
När coldplay sjöng "Yellow" blev också hela arenan gul av alla människors lysande armband. And it was all yellow..
 
 
Det finns en annan liten rolig historia om hur jag skaffade biljetterna. Jag har inte varit på många konserter och tänkte därför inte så mycket på att coldplay skulle komma till Sverige och ha konsert, fastän jag älskar deras musik! Så bara några dagar innan konserten såg jag en annons på mobilen om att de skulle komma. Jag blev genast jättesugen på att se dem uppträda! Kollade snabbt upp hur mycket en biljett skulle kosta på någon hemsida. 1600 kr för en biljett. Pff.. nej det var för mycket. Kollade istället upp blocket och efter många annonser och konversationer lyckades vi norpa två fin fina biljetter för ett mycket bättre pris än 1600 kr + att vi fick bra sittplatser! Så himla glad att vi gick. Kommer dem till Stockholm igen så ska jag vara beredd!
 
Idag och igår så är jag alltså ledig från jobbet. Väldigt skönt eftersom jag jobbat väldigt mycket på sista tiden och har haft en knäskada (pga av ett fall från en klätterväg i början av sommaren). Vaknade ganska tidigt igår, hade en lugn morgon och en god frukost. Sedan tog jag mig till gymmet efter ca 5 veckor och körde en rejäl workout! Kändes väldigt bra :) När jag kom hem blev det lunch och sen så gick jag och min lillasyster till stranden. En väldigt skön och härlig dag helt enkelt! 
 
 
Idag ska jag bara ta det lugnt och samla energi till nästa jobbperiod som börjar imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Tryck i rutan så behöver du inte skriva om allt

Din e-postadress:

Ditt bloggnamn:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0