En helt vanlig tisdag

2016-05-03 @ 15:00:00
Hej :)
 
Idag är jag ledig ifrån skola och annat, inga måsten idag. Gick upp runt 9 i morse, tog en lätt frukost för att sedan dra mig mot gymmet. Försöker träna två gånger i veckan och hitills går det bra. Lite resultat ser jag nog allt! Känns väldigt bra också. Kom tillbaka, åt en rätt sen frukost och kollade på ett avsnitt av en serie. Sedan hamnade jag här. 
 
Idag är planen att göra lite vad jag vill och sen få lite gjort. Betala räkningar, redigera lite video och göra lite frågor inför seminariet vi har på fredag. Solen skiner ute så man har ju rätt stor lust att gå ut. Inte just nu kanske eftersom jag är lite trött efter gymmet men lite senare. Ska ändå ta en tur till ica maxi för att köpa lite frukostgrejer och sen kanske blommor. Fick en bukett när jag fyllde år och sen köpte jag ett par gula blommor till påsken. Nu har jag inte haft några på ett tag och det ser ju väldigt fräscht och fint ut här i mitt lilla rum. Bara det att jag inte är den bästa på att hålla blommor vid liv, men jag ska nog prova att köpa en krukväxt och se hur det går den här gången. Några ljusa fina, kanske vita :)
 
Föregående helg så var jag i Uppsala och firade valborg. Var riktigt kul! Forsränning, häng i ekonomikum och grillfest på kvällen. Fint väder fick vi med.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Tryck i rutan så behöver du inte skriva om allt

Din e-postadress:

Ditt bloggnamn:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0