Torsdag kväll

2017-02-09 @ 22:34:39
Hej!
 
Alltså helt otroligt att den här bloggen fortfarande existerar eftersom den aldrig uppdateras. Seriöst typ 4 gånger om året haha! Men det verkar fortfarande finnas några tappra läsare som tittar in då och då. Jag undrar vilka ni är!
 
Det är torsdag och idag har jag roat mig med först ett strömavbrott i mitt studentrum. Antagligen hade jag för mycket grejer i gång så att en propp gick. Tydligen så var det bara strömavbrott i mitt rum också, ingen annanstans. Inte i korridoren och inte i några andra studentrum. Märkligt! Så jag ringde fastighetsägaren öbo så att det skulle komma och hjälpa mig få i gång strömmen igen. Väntade tåligt i 5 timmar, ingen hade fortfarande dykt upp. Jag ringde igen och de sa att de jobbade så fort de kunde. Jaja vad ska man göra, det är väl bara att vänta tänkte jag. Det började sakta bli mörkt och vid 5 var mitt tålamod slut. Ringde ytterligare en gång 17:03 och då har kundtjänst stängt vid 5 och det finns ingen att nå. Pff! Telefonsvararen berättade att det finns en jour för akuta saker (och sånna som stoppar högljuda fester) som man kunde höra av sig till. Ringde dem och äntligen skulle någon hjälpa mig. Och ja jag tittade och försökte sätta på jordbrytare och sånt innan jag ens hunnit ringa öbo. Jouren kom och hjälpte mig och inom 5 minuter så var det färdigt. Tänk att ingen kunde komma tidigare? Så nu har jag el igen och wifi!
 
Jag har också hunnit ta mig en tur till gymmet. Det kändes bra :) Hade inget skolarbete planerat idag, förutom läsning så jag hade gott om tid på mig. Annars har jag tagit det lugnt, lyssnat på musik och småfixat lite på datorn. En skön dag helt enkelt, förutom strömavbrottet då :)
 
Snart dax att gå och lägga sig så jag önskar er godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Tryck i rutan så behöver du inte skriva om allt

Din e-postadress:

Ditt bloggnamn:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0